Home

Welkom op de website van:
Jos Hautvast Handelsonderneming en Verhuur / Landcruiser-parts.nl
 
 
Wat doen we als hoofdzaak. 
Wij werk verder buiten huis in de grondverzet wereld dus mocht u bij ons in de buurt graafwerkzaamheden hebben dan kunt u ons hiervoor ook contacteren.
We beschikken over 2 minigraver die we enkel verhuren met machinist.  

Wat doen we als bijzaak.
Als bijzaak en uitsluitend op bestelling verkopen we nieuwe originele en aftermarket onderdelen met name van de Toyota 4x4 uitvoeringen o.a.
  • Landcruiser
  • Hilux
  • FJ cruiser
  • Tundra
Maar ook voor ander type's Toyota kunt u voor onderdelen terecht, en ook andere merken 4x4's, Wij bestellen deze op vraag van onze klanten hierdoor is de levertijd bij ons vaak wat langer dan bij de dealer maar daarom zijn we wel vaak goedkoper dan de dealer. De originele onderdelen zijn natuurlijk origineel Toyota onderdelen en de aftermarket onderdelen bieden we een goede Japanse kwaliteit aan tenzij er geen andere optie is maar dan wordt dit via mail contact aangegeven. Wij doen geen sleutelwerkzaamheden meer aan voertuigen die niet van ons zijn.
 
Gelimiteerd verkopen we gebruikte onderdelen maar zolang de voorraad strekt OP=OP.
 
Bestellen en vragen 
Onderdelen bestellen of vragen kan via landcruiser-parts@hotmail.com met chassisnummer van het betreffende voertuig, Wij reageren hier dan spoedig op terug.
Omdat we het in het verleden in de ogen van sommige mensen niet goed konden doen hebben wij nu ook algemene voorwaarden lees deze door ze staan elders op deze website, gaat u akkoord met de bestelling dan gaat u ook akkoord met de voorwaarden. Hier wijken we niet meer van af. 
 
Bezoeken kan maar enkel op afspraak op het onderstaande adres 
Jos Hautvast Handelsondernemeing en verhuur 
Webrig 2 
6176RD Spaubeek (NL)